Firevase - Blusvaas

Zoals de naam al doet vermoeden is het een vaas en brandblusser in één! Door deze 2 in 1 functie is het ideaal geschikt om ergens neer te zetten ter decoratie. En ten tijden van nood is het uw redmiddel om een beginnende brand te blussen! Deze blusvaas is niet alleen stijlvol, maar kan ook een beginnende brand te blussen. Dit product is dus levensreddend, wel zo veilig! 

De blusvaas is geschikt voor beginnende brandjes in de brandklasse A,B 

De Firevase® kan door het compacte formaat bijna overal worden neergezet, bijvoorbeeld in en rondom huis, in een caravan of op een boot. Net zoals bij een gewone vaas kunt u de Firevase® met water vullen zodat uw bloemen langer goed blijven. Het blusmiddel zit in een apart compartiment. Het bestaat uit kaliumcarbonaat dat zuurstof aan de brandhaard onttrekt. Bij een kleine beginnende brand worden de vlammen direct gedoofd wanneer u de vaas op het brandend oppervlak werpt. Bel altijd direct 112 bij calamiteiten!      br kl a  Brandklasse A:
                            Dit is een brand van vaste stoffen zoals: hout, papier, meubels, gordijnen.

br kl b Brandklasse B:
                          Dit is een brand van vloeibare stoffen zoals: benzine, dieselolie, aceton, was.

Het beste om een brandklasse C te blussen is om als eerste de gaskraan dicht te draaien. Er is anders kans op explosiegevaar.

Het is CE-gecertificeerd en heeft geen beperking voor verzending en of transport. Het heeft een vervaldatum gelabeld onder elke Blusvaas, wat betekent dat er geen garantie is dat de Blusvaas na deze datum volledig efficiënt zal kunnen zijn. De blusvaas is 5 jaar houdbaar.
Bewaar de Firevase bij een temperatuur tussen 0 en 60 graden Celsius.
Bevat: Alkylglycoside CAS: 157707-88-5 Fluor oppervlakte actieve stoffen, koolstof oppervlakte actieve stoffen, oplosmiddelen, verdikkingsmiddelen.
DRINK de inhoud NIET. Hoewel een kleine hoeveelheid geen kwaad kan, wordt geadviseerd om in geval van inname medisch advies in te winnen. De Blusvaas kan irritatie aan ogen/ huid veroorzaken. Spoel de huid of het oog met schoon water in geval van morsen op iemands huid of oog. Als er een abnormale reactie optreedt, zoek dan medisch advies en toon deze kennisgeving of de doos.

kind en oog

Technische afmetingen: 

Kleur Blauw,Roos,Goud
Inhoud 350 ml
Gewicht 400 gr
Hoogte 17 cm
Diameter 9 cm

     

Medo Brandbeveiliging gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer.