Noodverlichtingen

Medo Brandbeveiliging uit Maaseik staat ook in voor het plaatsten en nazicht van allerhande noodverlichtingen. Deze noodverlichtingen bestaan in alle maten en modellen naar wens van de klant. Medo Brandbeveiliging zal hun technische kennis van hun productgamma gebruiken om de klant op de juist manier te helpen zodat aan uw behoefte wordt voldaan.

TIP: Medo Brandbeveiliging kan u helpen met jaarlijks onderhoud dat al deze noodverlichtingen werken als er brand uitbreekt of de stroom onderbroken is. Zo is de kans dat u van de trap valt, een heel stuk verminderd. Gemiddeld moeten de interne batterijen van een noodverlichting om de 3 jaren vervangen worden voor goede werking en autonomie te garanderen.

Al onze aangeboden producten werken met LED waardoor men minder energie nodig heeft en geen vervanging van de lampen hoeft uit te voeren.

De standaard LED noodverlichting die wij aanbieden heeft 3u autonomie dankzij de keuze naar LED verlichting.  Lichtsterkte groter dan 200 lumen waardoor ze zichtbaar zijn tot 25m alsook IP 65 gekeurd zijn.

Meestal moet er een noodverlichting geplaatst worden in kort bij zijn van een pictogram zodat deze voldoende verlicht is. Men kan dit ook combineren door te kiezen voor een noodverlichting met ingebouwde pictogram zoals onderstaande.

U kan ook kiezen voor een totaaloplossing samen met een relighting. Heeft u noodverlichting in uw trappenhal nodig maar de bestaande trappenhalverlichting is ook verouderd. Dan kan dit gecombineerd product uw oplossing zijn.

Hier gaan wij u bestaande trappenhal verlichting afbreken en vernieuwen naar nieuwe armaturen met ingebouwde verlichting.

Dit product bestaat in verschillende varianten.  Zowel als klassieke trappenhal verlichting om schakelaar met en zonder noodfunctie. De beste oplossing is de keuze van noodfunctie samen met een sensor.

Elke lamp heeft zo zijn aparte sensor die alles bepaald. De licht-donker regelaar samen met de beweging sensor zorgt ervoor dat deze lamp nooit nutteloos brand. Hierdoor bespaart u zowel op energie als bent u veilig in geval u een noodverlichting nodig heeft.

Prodisc 16 watt  4000k wit , IP44, 1u autonomie ,1100 lumen

IP 65 variant voor buiten met anti-vandaal  inox schroeven.

Medo Brandbeveiliging gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer.