Beveiligd tegen brand

Bedrijven en openbare instellingen worden onderworpen aan steeds strengere voorschriften inzake brandbeveiliging. Je laat je dus beter vroeg dan laat bijstaan door Medo Fire, de Limburgse specialist in het plaatsen en onderhouden van brandblussers, noodverlichting, rookluiken en andere preventiematerialen. Marc en Ivan Medo: “Veiligheid is geen kost, het is de verzekering van je toekomst. Dat besef moet bij veel mensen nog groeien.”

Lees meer →

Brandbeveiliging met risk solutions

“Bedrijven beschouwen brandbestrijdingsmiddelen als een noodzakelijk kwaad en in private woningen zijn ze bijna nooit aanwezig.” Zegt Marc Medo, specialist terzake en zaakvoerder van Medo Brandbeveiliging. “De brandpolis is bovendien één van de meest verwaarloosde polissen bij bedrijven, hij mag wel wat frequenter en kritischer bekeken worden!” vult Peter Vermiert aan, partner bij verzekeringsmakelaar RiskSolutions. Hoe komt het toch dat ondernemers eerder wakker liggen van wanbetalers dan van het risico op brand?

Lees meer →
Medo Brandbeveiliging gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees hier meer.